Sobre Interpesca

Qui Som?

Interpesca Food Services és un majorista i distribuïdor de productes majoritàriament, congelats del Principat d’Andorra.

Els seus 35 anys de professionalitat proporcionant tot tipus de mercaderies majoritàriament congelades al país, ens ha format com a un dels grups més competitius gràcies a la nostra qualitat i les marques que ens segueixen.

Els nostres clients i la seva satisfacció són els nostres principals objectius. Un bon servei i un producte de qualitat fan el mix imprescindible per a tenir els nostres clients satisfets. Dins de la nostra família disposem també de venda al detall, en les nostres botigues “EL TEU PEIX”. Aquestes van ser creades per a satisfer als nostres clients més petits, proporcionant-los facilitats a l’hora de trobar diferents punts de venda on acudir.

Interpesca Foodservices pertany a la societat del GRUP ANEDILCO, el major grup distribuïdor de productes congelats a Espanya. Amb més de 70 distribuïdors arreu d’Espanya i Andorra, amb 1.400 treballadors i una facturació global de 250 milions de euros, compta amb l'experiència de empreses distribuïdores amb més de 20 anys en el mercat, amb un objectiu final, seguir creixent amb els nostres clients, mantenint la qualitat que fins els moment s’ha desenvolupat.

La nostra Història

Interpesca Foodservices es va fundar en 1986 com a una empresa petita de distribució de mercaderies congelades.

El país es trobava en temps d’expansió i era un mercat que es podia explotar, ja que no tenia molta competències i aquests productes eren cada cop més demandats, motiu el qual va fer constituir la nostra empresa.

Aviat la companyia va anar creixent, aconseguint nous productes, importants marques i el més important, fidelitzant els nostres clients.

Objectius de la companyia

Els objectius comuns que tenim a Interpesca Foodservices són els següents:

  • Garantir el millor servei possible.
  • Qualitat en el producte. No ens conformem amb preus baixos, també volem qualitat.
  • Establir un equilibri qualitat - preu.

Visa MasterCard