Risotto de Carabiners
Com ho fem?
1.- Escalfem l'oli d'oliva en una cassola. Afegim la ceba i l'all (picats finament). Tirem el pebrot vermell i el pebre picat i el deixem cuinar tot junt fins que estigui ben escalfat.
2.- Afegim els caps dels carabiners i les aixafem una mica perquè deixin anar el seu suc (reservem 4 enters sense pelar per a decorar més tard). Tirem el concentrat de tomàquet per a lligar i el tomàquet pelat i picat molt fi.
3.- És hora d'incorporar l'arròs, removent-lo uns segons. Salpebrem tot al gust. Afegim cassons de brou durant tota la cocció a mesura que es vagi evaporant i ho deixem cuinar entre 16-18 minuts. Un minut abans de finalitzar la cocció de l'arròs, agreguem els carabiners sencers que havíem reservat. Passat el minut, vam retirar del foc i el deixem reposar tapat durant 2 minuts.
Dinar
50 minuts
4 persones
Difícil
Ingredientes
300 g. d'arròs
1 ceba
3 dents d'all
1 pebrot vermell
Pebrot en gra
1 cullarada de concentrat de tomàquet
1 tomàquet
1 l. de fumet de peix
Sal