Arròs Mariner amb La Gula Del Norte amb Gambó i verduretes


A la paella, posarem a escalfar una cullera d'oli d'oliva, seguidament marcarem els llagostins a foc fort juntament amb les gules, després d'un parell de minuts retirarem.
Picarem la ceba tendra, l'all, i el pebrot verd i els escalfarem a foc mitjà en la paella anterior.
Una vegada que la verdura estigui daurada afegirem l'arròs i el marcarem també una mica fins que aquest quedi nacrat, afegeix llavors la cúrcuma o el colorant alimentari i remou.
Seguidament incorporarem el brou de peix i que bulli durant 12 minuts a foc mitjà.
Finalment col·locarem els llagostins juntament amb les gules damunt de l'arròs i deixarem que reposi diversos minuts abans de servir.
Emplatar sobre un plat pla l'arròs i sobre aquest un llit de gules sobre la qual
disposar diversos llagostins per persona, es pot afegir un petit brot de julivert
i una miqueta de sal en escates sobre el llagostí.

Dinar
40 minuts
4 persones
Normal

Visa MasterCard