Canelons d'espinacs amb beixamel gratinats
Descripció
Deliciosos canelons amb beixamel ideals per als amants dels espinacs. Farcits amb un 18% d’espinacs de gran qualitat, panses de Corint i pinyons, i un toc de nou moscada i pebre, estan banyats amb una saborosa i cremosa beixamel. Acabats amb formatge fos, són una excel·lent opció com a primer o segon plat
Mètode de preparació
FORN: Escalfeu el forn prèviament a 200ºC durant uns 10 min. Retireu l’embolcall i col·loqueu la safata a l’interior, a la part central, durant uns 35 min. Si el producte ja està descongelat, reduïu el temps a 25 min. MICROONES: Retireu l’embolcall i col·loqueu el producte en una safata apta per a microones (no metàl·lica). Escalfeu-lo a màxima potència, entre 7 i 8 minuts (aparell de 850 W). Si el producte ja està descongelat, reduïu el temps a 4 o 5 min
Producte Congelat
Al congelador ** i ***, a -18 °C.
Veure data de consum.
No congelar per segona vegada.